2013. július 26., péntek

Iftáron voltam Vona Gáborral, a Jobbik elnökével

A Ferenczik család álma vált valóra, amikor átadtam híres Ferencik családunk üdvözletét, akik Jobbikosok, régen a vasárnapi nagy családi ebéden a Rákosi- rendszert szidták. De itt elkövettem egy bakit: közöltem a pártelnökkel, hogy a Ferenczik család igazi magyar: fehér bőrű, szőke hajú, kék szemű.  De hisz  Vona Gábor  is fekete hajú, barna szemű! De hisz az ősmagyarok is ilyenek voltak, csak, a történelem szakon végzett öcsém szerint, enyhén ferde szeműek! De hisz Allah megmondta a Koránban, hogy azért teremtett különböző népeket, hogy barátkozzanak!
S itt jött a második üzenetem, de már édesanyám részéről: a rendes, tisztességes, beilleszkedett romákat, mint ő, bántják a beilleszkedni nem  akaró romák.Anyu mesélte el, hogy egy  süldő cigány lány tramplinak nevezte őt, vásott cigány gyerekek rugdosták a kapuját, tűzték ki az ingyen kapott szalámis zsömléből a zsömlét a kerítésére
Majd rákérdeztem a pártelnöktől, hogy igaz-e, hogy a Jobbik nevezetű párt programja szerint az özvegyasszonyok örökölhetik- e egy az egyben a férjük nyugdíját, mert ezt olvastam. A pártelnök erről nem tudott, de erősen elgondolkodott az ötleten, hisz sok férjes asszony nem tud dolgozni, főleg a kendős muzulmánok. Vona Gábor kezeskedett( ha már itt tartunk, kezet is fogott velem), hogy a muszlim nők kendőben dolgozhatnának, ha ő kerülne hatalomra.
Az iftáron , ramadán böjt utáni vacsorán, bárány sült volt, ízletes, de nem magyar! A magyar jobb, mert mi tárkonnyal készítjük el a bárányhúst, míg a török nem használt fűszert, csak sót.