2020. május 1., péntek

3. A nap felismerése (Bloggerképző)

                                  A nap felismerése

Megmondom őszintén,  Allah egész máig elvette tőlem a hitemet, mert csak a pénz, a karrrier s az utazás, s egy esetleg megszülető gyerek volt a szívemben, nem Isten, Allah, de ma visszakaptam a hitem, alhumdullillah!
Azt mindig is vallottam, hogy csak a nagy vallások valamelyike lehet igaz,- s azt is, hogy a buddhizmus nem igaz, mert láttam a haldokló kutyám lelkét., s a buddhizmus szerint nincs lélek.  Azt is belátom, hogy a hindu vallás sem azi gazi, mert a bemeneti oldal nem egyezik meg a kimeneti oldallal, vagyis, ha a lelkek nem pusztulnak el, s nem is keletkeznek, s az állatok egyre feljebb jutnak következő testet öltésükkor,  akkor testet ölt mondjuk 500 giliszta , abból feljebb jut a ranglistán , feljettebb állat lesz a következő születéskor mondjuk 400, s van mondjuk 500 ember, abból megszabadul 100, 200 róka lesz vagy farkas vagy ilyen szintű állat, 100 giliszta lesz. Ergo a hajdani 500 gilisztából maximum 200 giliszta lesz a következő életében, tehát a giliszták szép lassan kipusztulnának.
A mai nap felfedezése: Az iszlám az igaz.
Ara jöttem rá ma , hogy a zsidó vallás nem igaz ma, mert a Messiás szerintük nem jött még el, s a Messiás felkentet jelent. A papokat, prófétákat s a királyokat kenték fel, s manapság nem jöhet el elsőre a Messiás, mert a Messiás főpap a Melkisédek -rend szerint, s ez a rend már nem létezik.
De a kereszténység sem igaz ma,mert a zsidó vallásból nem következik a kereszténység, nem lehet belőle levezetni, hisz a zsidók csak az ember lelkéről beszélnek, nem a szelléméről. S Dávid - házából jön MAJD el szerintük a Messiás, de Dávid- háza ma nem létezik, nem lehet pontosan megmondani, kik tartoznak ide. 
S a zsidók istenről mint valami erőről, pozitív erőről beszélnek( aki nem ölthet testet). A mai nap felfedezése: a keresténység  s a zsidó hit szerint  a próféták csak jóval Mózes után jövendölték meg Jézust. Akkor mi okuk lett volna a zsidóknak a ma ismert vallásuk elején megváltoztatni a kereszténység által ismert  Isten- fogalmat már a kezdet kezdetén? S a zsidók egy istenben hisznek, ( Eli) a keresztények a Szenthároágban( Elohim)
Stratégiai társasjátékoztam a férjemmel unalmban a karantén alatt. Értem?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése